Strafregister

StrafregisterVoor het beheren van strafdossiers en het afleveren van de nodige attesten beschikt Remmicom over de toepassing Strafregister. Via de toepassing kunnen strafdossiers makkelijk worden aangemaakt en worden bijwerkt in het geval van vonnissen, feiten (en) straffen, minnelijke schikkingen en aanvullende inlichtingen.
De toepassing Strafregister is gekoppeld aan de Remmicom toepassing Bevolking zodat de informatie over de burgers altijd up-to-date is.

Naast het beheren van de dossiers kunnen vanuit de toepassing verschillende documenten en attesten worden gegeneerd. Zo zijn de vaste modellen (art 595, 596.1 en 596.2) standaard voorzien in de toepassing, maar kunnen deze attesten aangepast worden aan de eigen huisstijl van het bestuur.

Voor inwoners die vertrekken uit de gemeente kan een uittreksel worden gegeneerd met de lijst van veroordelingen.
Tussen Remmicom klanten die gebruik maken van de toepassing Strafregister kunnen deze strafdossiers ook electronisch worden uitgewisseld.

Via de koppeling met het E-loket mail-formulier kunnen uittreksels uit het strafregister via de website van de gemeente of stad elektronisch worden aangevraagd.

Interesse?

Interesse in Strafregister? Contacteer ons ...