IT Infrastructuur

Een performante en efficiënte IT-infrastructuur is onmisbaar. Dat hebben we ook bij Remmicom begrepen, immers de IT-infrastructuur is de motor voor de applicaties, hoe sneller en performanter deze motor, hoe aangenamer het werken is met onze applicaties en deze van derden.

Wij selecteerden voor u een uitgebreid gamma betrouwbare producten. Zo bent u zeker van de kwaliteit. Zo vindt u bij ons Fujitsu, MicrosoftAxsguard, CCV en Cisco : merken waarvoor wij officiële verdeler zijn. Wij volgen de technologische evoluties op de voet en zijn vertrouwd met begrippen als server virtualisatie, SAN, private cloud, thin clients, firewalls, noem maar op.

Wij analyseren uw behoeften en stellen een duidelijke en uitgebreide “sleutel op de deur” offerte voor u op, tegen een scherpe prijs.

Uiteraard zijn het onze eigen infrastructuur consultants die alles bij u komen leveren en plaatsen. Wij zorgen voor de afwerking, configureren en optimaliseren uw volledige installatie inclusief project begeleiding en opleiding zodat u tijdens of achteraf nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Remmicom zorgt voor de ideale mix van software, hardware en dienstverlening, zowel voor gemeente als OCMW en alle bijhorende diensten.

Interesse?

Wenst u meer informatie over onze dienstverlening omtrent IT-infrastructuur?
Contacteer ons ...

Download de productfiche IT Infrastructuur & Services

Remmicom partners