Nieuws

Heist-op-den-Berg waagt sprong naar Omgeving.net

05/10/2022 - Migreren van een CS Nestor-programma naar Omgeving.net, waarom en hoe doe je dat? We vroegen het aan Els Van Rillaer, Deskundige Handhaving bij de gemeente Heist-op-den-Berg.

Lees meer...

Meeting.net met glans geslaagd bij AP Hogeschool Antwerpen

05/10/2022 - Als eerste klant uit de onderwijswereld gebruikt AP Hogeschool Antwerpen het vergaderbeheerpakket Meeting.net. Waarom die verrassende stap? Bestuurssecretaris Michiel Horsten vertelt over het beslissingsproces en de eerste ervaringen met Meeting.net.

Lees meer...

Helpdesk Omgeving bundelt de krachten

05/10/2022 - De medewerkers van de helpdesks Omgeving zowel bij Remmicom als bij Cipal Schaubroeck zijn samengebracht in één helpdesk. Dat werkt vlotter. Je krijgt voor iedereen een sterkere dienstverlening. 

Lees meer...

Ook de module Gronden & Panden gaat mobiel

05/10/2022 - De module Gronden & Panden in Omgeving.net kon niet achterblijven. Controleurs zullen deze mobiele versie gebruiken voor onderzoek ter plaatse in dossiers die met leegstand of verwaarlozing te maken hebben.

Lees meer...

VLOK-koppeling in Omgeving.net

05/10/2022 - Vanuit Omgeving.net een koppeling leggen naar het VLOK? Dat is een goed idee. Het vergemakkelijkt de gang van zaken.

Lees meer...

Gronden & Panden gekoppeld met notulensoftware

05/10/2022 - Er komt een koppeling met notuleringsoftware: niet alleen Meeting.net van Remmicom, maar ook Notula, eNotule en andere pakketten. 

Lees meer...

Kaartjes in de kijker

05/10/2022 - Kijk uit naar de volgende release van Omgeving.net. Want het oog wil ook wat, en daar is aan gedacht: er komen kaartjes!

Lees meer...

Koppeling met de boekhoudsoftware Mercurius vanuit Begraafplaatsen.net en Omgeving.net

05/10/2022 - Aan concessies en omgevingsvergunningen zijn kosten verbonden die de burgers moeten betalen als ze een aanvraag doen. Gemeenten moeten hen dan een factuur sturen. Ingewikkeld? Voortaan niet meer!

Lees meer...

Breaking news: 15 RIBB-servers op één jaar tijd!

05/10/2022 - Antivirusapplicaties zijn nooit 100% waterdicht. Hackers liggen voortdurend op de loer om systemen plat te leggen en losgeld te vragen. Wat is dan de oplossing om data te beschermen? De Remmicom Immutable Backup Box (RIBB). De voorbije twaalf maanden haalden vijftien gemeenten zo’n RIBB in huis.

Lees meer...

De mobiele werkplek als standaard. Wat nu?

05/10/2022 - Vroeger had iedereen op het werk een vaste computer. Door de opkomst van thuiswerk is dat sterk veranderd, ook bij gemeenten. Bijna iedereen heeft een laptop. Maar dat heeft zijn gevolgen …

Lees meer...

1 2 3 4