De nieuwe Meeting.net; fris, hedendaags en snel

Meeting.net maakt het mogelijk vergaderingen te beheren en te notuleren. Ondertussen bestaat de applicatie zo’n tien jaar en loopt ze tegen de grenzen van haar mogelijkheden aan. Daarom wordt er een nieuwe Meeting.net ontwikkeld: de interface blijft vertrouwd, maar de module oogt moderner en werkt sneller.

De nieuwe versie van Meeting.net is niet alleen uiterst performant, de ingebouwde editor kan nu ook in alle moderne browsers (Edge, Chrome, Firefox en Safari) gebruikt worden. Hierdoor is Meeting.net future-proof: nieuwe updates van browsers vormen geen obstakel meer.

Wie zijn weg kent in Meeting.net, kan meteen aan de slag. Natuurlijk is er aan de ‘look and feel’ gesleuteld, zodat de interface er heel fris en modern uitziet. Door het gebruik van de nieuwste technologieën is de toepassing ook responsive: het scherm wordt automatisch afgestemd op het formaat van het toestel waarop het gebruikt wordt.

Notities maken tijdens de zitting? Een opmerking bij een bepaald punt zetten? Door de snelheid van de nieuwe Meeting.net kan dat nu vlot. Je springt vliegensvlug van het ene punt naar het andere. 

De nieuwe Meeting.net zal elke gebruiker aangenaam verrassen door de snelheid en door zijn hedendaagse, frisse lay-out.

Meer weten?

Neem dan zeker contact met ons op. 

09/04/2021