Partners

Om een kwalitatieve dienstverlening te kunnen bieden werkt Remmicom samen met verschillende partners. Elk van deze partners zijn specialist in hun domein. Met verschillende van onderstaande partners hebben we al een jarenlange relatie of zijn we officiële verdeler van hun producten.

Microsoft Gold

Microsoft Gold Partner

Remmicom is door Microsoft erkend als onafhankelijk software bouwer voor de verschillende .NET toepassingen.  Als Microsoft Partner kunnen wij rekenen op de ondersteuning van Microsoft voor de ontwikkeling van onze toepassingen en hebben wij toegang tot de laatste technologieën en evoluties op de markt.

www.microsoft.be

Fujitsu

Fujitsu

Remmicom is officiële verdeler van Fujitsu hardware en infrastructuur oplossingen.

www.fujitsu.com

AxsGuard logo

AXS Guard

AXS Guard (lees: access guard) ontwikkelt en ontwerpt sinds 1996 oplossingen voor internet en netwerkbeveiliging.
Hun systeem is een alles-in-één oplossing voor internet communicatie, beveiliging, controle en audit.
Als erkend dealer stelt Remmicom voor u een AXS Guard samen, en dit volledig op maat naar gelang uw behoeften en wensen. De AXS Guard is namelijk modulair, en dit zowel op het niveau van hardware als van software.

https://www.axsguard.com/nl_BE/

CCV

CCV

Remmicom is partner van CCV, de specialist in betaalterminals.  Remmicom commercialiseert de CCV - POS (Point Of Sale) terminal en zorgt voor de integratie met onze kassa toepassing.

www.ccv.eu

Cisco

Cisco

Remmicom is officiële verdeler van Cisco netwerk apparatuur.

www.cisco.com

 

Techdata

Techdata

Tech Data, gevestigd in Ternat, is momenteel de grootste Belgische ICT distributeur / voorraadhouder.

www.techdata.be

Geo it

Geo-IT   

Het GIS team van Geo-IT is gespecialiseerd in het leveren van intranet/internet GIS software voor steden en gemeenten, intercommunales en hogere overheden.  De integratie met de Remmicom toepassingen zoals Ruimtelijke Ordening & Leefmilieu.net en Begraafplaatsen.net levert een sterke meerwaarde op voor de gebruiker.

www.geoit.be

Orbit gis

Orbit

Orbit levert GIS-oplossingen voor o.a. steden en gemeenten. Deze oplossingen zijn geïntegreerd met de Remmicom toepassingen Ruimtelijke Ordening & Leefmilieu.net en Begraafplaatsen.net waardoor de eindgebruikers vlot met beide toepassingen kunnen werken.

www.orbitgis.com

Connective

Connective

Connective levert oplossingen voor het digitaal ondertekenen van documenten op een rechtsgeldige manier, volgens de eIDAS standaard.
Vanuit verschillende Remmicom toepassingen zoals Omgeving.net en Meeting.net is een koppeling mogelijk, zodat gegeneerde documenten digitaal kunnen worden ondertekend ipv op papier.

www.connective.eu

arbor media

Arbor Media

Arbor Media is de Europese marktleider op vlak van opname en streaming van conferenties, commissies en vergaderingen. Via de software van Arbor Media wordt de audio en/of video van de vergadering opgenomen en automatisch bewerkt tot een verslag. De Remmicom toepassing Meeting.net integreert met de oplossingen van Arbor Media.

www.arbormedia.nl