Referenties

Gemeente Bertem vergadert met Meeting.net

Dirk Stoffelen, gemeentesecretaris van Bertem, is enthousiast over Meeting.net: “Het is niet zo maar de opvolger van Notulenbeheer. Daarmee kon je een beperkt aantal vergaderingen beheren, bijvoorbeeld van het college en de gemeenteraad. Met Meeting.net kan dat voor alles: OCMW-raad, sportraad, jeugdraad, managementteam, seniorenraad,bibliotheekraad ...”

Lees het volledige artikel

Remmicom ondersteunt de ICT-dienst van de gemeente Asse

Pascal Uyttersprot, ICT-verantwoordelijke bij de gemeente Asse: “Ik kon een tijdje niet met ICT bezig zijn. Je merkt dan dat er nood is aan vakkennis. We vonden die bij Remmicom, via outsourcing van het systeembeheer, en dat was een goede zet. Hun ICT’ers hebben voeling met de praktijk, ze kennen de apparatuur en software en ze zijn snel ingewerkt."

Lees het volledige artikel

Gemeente Vorselaar werkt efficiënter dankzij Procesmanager.net

Elly Beirinckx, secretaris gemeente Vorselaar: “Vorselaar is een kleine gemeente. We gebruiken Procesmanager.net als middel om deadlines goed in het oog te houden. Zo krijgen onze medewerkers tijdig berichten over belangrijke momenten van een dossier. Zo kunnen we het einde van een adviesperiode of openbaar onderzoek nauw opvolgen. Dankzij Procesmanager.net houden we rekening met de vastgelegde stappen en kunnen we dossiers tijdig afhandelen."

Lees het volledige artikel

Gemeente Olen piloot voor Ruimtelijke Ordening & Leefmilieu.net

De Antwerpse gemeente Olen kreeg de eer om ROL.net – de opvolger van ROL2000 – als pilootgemeente uit te testen. Inne Pijpers, stedenbouwkundig ambtenaar van Olen, prijst vooral de gebruiksvriendelijkheid: “Alle nodige informatie staat netjes op één scherm. Dat verhoogt de efficiëntie bij het werken én het professionalisme bij het helpen van onze klanten aan de balie.”

Lees het volledige artikel

Asse verwerkt inkomende facturen volledig digitaal met M-Fact

Met de invoering van M-Fact zette de financiële dienst van de gemeente Asse in Vlaams-Brabant heel wat efficiëntiestappen voorwaarts. “De vrijgekomen tijd op de financiële dienst gebruiken we voor een nog betere inhoudelijke dossieropbouw. Ook bij de overschakeling naar BBC zullen we deze vrijgekomen tijd goed kunnen gebruiken”, stelt financieel beheerder/ontvanger Bart Verspecht. “Het implementatieproject verliep verbazingwekkend vlot. Na de opleiding zijn we met z’n allen meteen en probleemloos gestart.”

Lees het volledige artikel