Opleidingen

Ons opleidingscentrum

Het succes van het gebruik van een informatica toepassing staat of valt vaak met de kwaliteit van de opleiding en begeleiding. Remmicom voorziet dan ook in moderne en didactisch uitgeruste opleidingslokalen waar wij onze gebruikers in de meest optimale omstandigheden vertrouwd maken met het gebruik van een bepaalde Remmicom toepassing.

Remmicom legt de klemtoon van de opleiding op de individuele benadering van de cursist. Daarom hanteren wij een maximum van 9 cursisten per opleidingssessie. Naast de opleidingen van onze eigen Remmicom toepassingen kunnen wij ook voorzien in een opleiding van de Microsoft Windows besturingssystemen en/of het gebruik van de Microsoft Office producten.
Indien u wenst kunnen wij binnen dit aanbod een opleiding op maat of zelfs ter plaatse organiseren.

Om ons opleidingsaanbod echt volledig te maken wordt er aan de cursisten ’s middags een lunch aangeboden zodat u in de beste omstandigheden de namiddagsessie kan aanvatten.
Al de opleidingen van de Remmicom toepassingen worden ook zorgvuldig gedocumenteerd in een handleiding of cursusboek waarvan elke deelnemer een exemplaar ontvangt.

Na de opleidingssessie kan u, binnen het kader van het onderhoudscontract op de toepassingssoftware, steeds verder beroep doen op onze medewerkers van de helpdesk om eventuele onduidelijkheden op te lossen.

De combinatie van een degelijke en individueel gerichte opleiding met een ruime begeleiding achteraf maakt dat de gebruikers helemaal klaar zijn om met de Remmicom toepassingen aan de slag te gaan.

Het opleidingsgebouw in Westmeerbeek beschikt over verschillende opleidingslokalen voorzien met een individuele PC per cursist en Smartboards in een groen en rustig kader.

Remmicom
Stationsstraat 147
2235 Westmeerbeek
Tel. 016 68 02 23
Raadpleeg hier de routebeschrijving

Voor onze klanten uit Oost- en West-Vlaanderen is het ook mogelijk om op een andere locatie de opleiding te organiseren.